LED kaarsen set van 4 met oplaadstation – Rood

LED kaarsen set van 4 met oplaadstation – Rood

Deze vier led kaarsen passen zonder hun rode kleur perfect bij kerst. Natuurlijk kun je ze ook het hele jaar door gebruiken om je huis sfeervol te verlichten.

Elke individuele kaars gaat maar liefst 60 uur mee. Nadat de kaarsen opgebrand zijn, kun je ze gemakkelijk opladen via het meegeleverde oplaadplateau.

Let op! Vergeet niet batterijen mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen.

55.95

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102035015 Artikelnummer: 03501 Categorieën: ,

Beschrijving

Deze mooie set rode kaarsen is perfect om de kerstsfeer in huis te brengen. De kaarsen kun je opladen via het meegeleverde oplaadstation. De kaarsen werken op ledverlichting en zijn allemaal even hoog. De set bestaat uit 4 kaarsen, elk met een brandduur van 60 uur. Het oplaadstation werkt op de meegeleverde usb-kabel. Het opladen van de vier kaarsen kan tegelijkertijd en het duurt drie uur voordat ze weer volledig opgeladen zijn. Door de bewegende vlam is het moeilijk te onderscheiden van een echte kaars. 

Specificaties

bewegende vlam

60 branduren

Oplaadstation met USB-kabel

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

4 kaarsen in de vorm van een groot waxinelichtje. Ideaal aan deze kaarsjes is dat als deze batterij op is dan is het mogelijk om deze op te laden op het meegeleverde oplaad plateau. Hier kunnen alle 4 de kaarsjes tegelijk opgeladen worden. 3 uur laden. Door de bewegende vlam lijkt het net een echte kaars.

 

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Andere suggesties…