LED kaarsen set van 3 – Ivoor

LED kaarsen set van 3 – Ivoor

Een bijzondere set kaarsen; deze 3 kaarsen op ledverlichting. Stijlvol en modern door de donkere kleur maar met dezelfde warm witte vlam als de andere kaarsen. De kaarsen zijn in 3 hoogtes waarvan de grootste kaars 17 cm is, en branden allemaal 250 uur, ze hebben allemaal een diameter van 7,5 centimeter. De buitenkant is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is.

Let op! Vergeet niet batterijen mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen.

Aanbieding!

19.95

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102024064 Artikelnummer: 02406 Categorieën: ,

Een fijne set kaarsen met ledverlichting in een zachte ivoorkleur. Of je voor een traditionele of veelkleurige kerstdecoratie gaat, deze kaarsen passen er altijd bij!

De set bestaat uit 3 kaarsen met verschillende hoogtes. De kaarsen zijn op afstand aan- en uit te zetten, hebben een timer en branden 150 uur per stuk. En is het licht te fel? Dan zijn de vlammen nog te dimmen ook.

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

Een bijzondere set kaarsen; deze 3 kaarsen op ledverlichting. Stijlvol en modern door de donkere kleur maar met dezelfde warm witte vlam als de andere kaarsen. De kaarsen zijn in 3 hoogtes waarvan de grootste kaars 22 cm is, en branden allemaal 250 uur, ze hebben allemaal een diameter van 9 centimeter. De buitenkant is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is.

Deze set kaarsen is inclusief een afstandsbediening waarmee de timer ingesteld kan worden en waarmee je de kaarsen zelf aan- en uit kan zetten.

De kaarsen werken op AAA batterijen, deze zijn niet inbegrepen.

 

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Andere suggesties…