Standard & aged kaarsen: Stijlvol, Veilig en Duurzaam

Op Kerstverlichting.nl hebben wij een breed assortiment LED kaarsen. Alle kaarsen zijn gemaakt van bijenwas die verschillen in standaard wax en verouderd wax. Standaard wax is een meer gladde vorm van kaars wax. Verouderd wax heeft een wat ruwere textuur wat gebruikt kan worden voor het graveren van vormpjes op de kaars. Onze kaarsen beschikken over een bewegende vlam die op afstand te besturen is. 

Wat zijn de voordelen van LED kaarsen?

Er zijn veel voordelen wat betreft LED kaarsen in vergelijking met echte kaarsen. Ten eerste is het veiliger LED kaarsen te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld geen brandgevaar en loop je geen risico’s met jonge kinderen en huisdieren in huis. Ook zijn LED kaarsen veel duurzamer dan normale kaarsen. Het is in eerste instantie wellicht een investering, maar die verdiend je binnen no-time terug, aangezien deze kaarsen veel langer mee gaan. Ook zijn LED kaarsen veel schoner dan normale kaarsen. Zo laten LED kaarsen geen kaars wax achter wat je vervolgens moet schoonmaken. Tot slot bespaar je met LED kaarsen veel tijd en geld. Zo is het niet nodig elke keer weer nieuwe waxinelichtjes te kopen als er eentje op is!

Diner Kaarsen

Dinerkaarsen zijn de perfecte decoratie tijdens de feestdagen en mogen daarom niet ontbreken. Met de dinerkaarsen van Kerstverlichting.nl haal je de kerstsfeer zeer gemakkelijk in huis. Tevens zijn alle dinerkaarsen voorzien van LED verlichting. Zo kan je nog langer genieten van onze dinerkaarsen! 

De dinerkaarsen zijn niet te onderscheiden van echt. Vrijwel alle dinerkaarsen zijn gemaakt van standaard wax. Dit geeft de kaarsen een gladde maar vooral rustige uitstraling. 

Losse/set LED kaarsen

Net als de dinerkaarsen beschikken de LED kaarsen ook over de nieuwste technologie om uw kerst nog een tikkeltje specialer te maken. De LED kaarsen zijn zowel los te verkrijgen als in een set. Zo zijn de LED kaarsen niet te onderscheiden van echte kaarsen. Deze kaarsen beschikken over een LED vlam die beweegt alsof het een echte vlam is. De LED kaarsen hebben een zeer hoog aantal branduren. Met de inbegrepen afstandsbediening zijn de kaarsen op afstand te bedienen. Ook is het mogelijk om de timer functie te gebruiken die ervoor zorgen dat de kaarsen elke dag vanzelf aan en uit gaan.

Bij de aanschaf van de LED kaarsen moet goed letten op het volgende. De LED kaarsen zijn zowel aan te schaffen met standaard wax of met verouderd wax. Beide enorm mooi, maar uiteindelijk is uw voorkeur het belangrijkste. De meeste kaarsen zijn voorzien van standaard wax, echter zijn er een enkeling kaarsen die voorzien zijn van verouderd wax. Een zeer populair product op onze website is de ‘’ 3 kaarsen set – kleur ivoor (verouderd wax)’’. Dit is een voorbeeld van een product wat voorzien is van verouderd wax. Om er zeker van te zijn of uw gekozen product over standaard wax of verouderd wax beschikt, raden wij het aan de specificatie van het product goed te controleren. Hier kan je altijd terugvinden wat de vorm wax is. 

Bekijk snel ons assortiment

Op onze website is er keuze uit veel verschillende soorten LED kaarsen. Zo is er genoeg keuze uit dinerkaarsen, stompkaarsen, kaarsen sets, etc. Al onze LED kaarsen zijn voorzien van een realistische vlam doordat ze bewegen wat de kaarsen een magisch effect geeft. Bij Kerstverlichting.nl gaan we zorgvuldig om met de kaarsen en zorgen wij ervoor dat de kaarsen goed beschermd op de post gaan.

Alles wat je moet weten over de verschillende soorten lampen! Standard Flame vs Moving (Deluxe) Flame Standard & aged kaarsen: Stijlvol, Veilig en Duurzaam Hoeveel lampjes in een kerstboom? Wat zijn de voordelen van Ledverlichting? Transformeer je Buitenruimte in een Kerstparadijs met Buitenverlichting Haal de Magie van Kerst naar Buiten: Tips voor Tuinverlichting Geniet van Kerstsfeer zonder Gedoe met Lange Snoeren en Stopcontacten