Haal de Magie van Kerst naar Buiten: Tips voor Tuinverlichting

De kerstperiode is alweer bijna aangekomen. Tijdens deze feestdagen versier jij je huis en tuin natuurlijk helemaal. Je wilt zo een gezellig mogelijke sfeer en dat doe je door te versieren! Binnen versieren is vaak makkelijker en vanzelfsprekender dan buiten. Daarbij komen er dus redelijk wat vragen bij kijken. In deze blog vind je allemaal tips en tricks terug over het versieren van jouw tuin met kerstverlichting!

Weersomstandigheden

Niet alle kerstbomen, versieringen, verlichting en ga zo nog maar even door, kunnen tegen alle weersomstandigheden. Het is belangrijk dat je hierbij in de gaten houdt wat de IP-classificatie is. Producten moeten onder andere namelijk waterbestendig zijn. Het is namelijk erg jammer als het gaat regenen en de kerstlampjes zijn daar niet bestendig voor. Je kunt dus helemaal losgaan met versieren, niks is te gek. Zolang je maar in de gaten houdt of het o.a. waterbestendig is.

Kerstverlichting in de tuin zie je steeds vaker terug. Veel mensen plaatsen aan hun huis ijspegelverlichting. Het is supermakkelijk en kerstverlichting.nl heeft een ruim assortiment van verschillende kleuren en maten. Naast ijspegelverlichting zie je ook vaak de lichtgordijnen terugkomen. Lichtgordijnen worden het vaakst op het hek van de tuin bevestigd. Misschien wel een van de makkelijkste en bekendste verlichting: Netverlichting. Netverlichting kan je heel makkelijk plaatsen in bijvoorbeeld een struik of een schutting.

Kerstboom in de tuin

Een kerstboom is niet alleen meer voor binnen. Kerstbomen voor buiten zijn ook erg populair aan het worden. Je kan een natuurlijke kerstboom in de tuin plaatsen en versieren. Of je kan ook kiezen voor een pop-up kerstboom. Het enige waar je nu weer op moet letten is dat de verlichting in de kerstbomen waterdicht zijn. Zodra je dat allemaal hebt gecheckt kan er niks mis meer mee gaan en kan je gewoon een mooie kerstboom in de tuin plaatsen. Maak er een gezellig hoekje van en het is een echte eye catcher in je tuin. Een pop-up kerstboom is dus het makkelijkst te plaatsen en ook nog eens een van de mooiste kerstbomen in ons assortiment!

Alles wat je moet weten over de verschillende soorten lampen! Standard Flame vs Moving (Deluxe) Flame Standard & aged kaarsen: Stijlvol, Veilig en Duurzaam Hoeveel lampjes in een kerstboom? Wat zijn de voordelen van Ledverlichting? Transformeer je Buitenruimte in een Kerstparadijs met Buitenverlichting Haal de Magie van Kerst naar Buiten: Tips voor Tuinverlichting Geniet van Kerstsfeer zonder Gedoe met Lange Snoeren en Stopcontacten