Transformeer je Buitenruimte in een Kerstparadijs met Buitenverlichting

Kerstverlichting zorgt voor de sfeer tijdens de feestdagen! En niet alleen binnen kan het huis in kerstsferen worden gebracht. Ook buiten mag niet ontbreken. Zelfs met subtiele decoratie kan de tuin of het huis omgetoverd worden naar een kerstparadijs. Liever meer extreem? Ook dat is geen probleem! We beschrijven hieronder de beste tips en inspiratie voor kerstverlichting buiten.

Kerstverlichting aan huis

Lampjes zorgen voor een warme en gezellige sfeer rondom het huis. Met ijspegel verlichting heb je in een handomdraai een gezellige gevel. Met de lichtjes die lijken op ijspegels creëer je het warme kerstgevoel. De verlichting kan opgehangen worden aan de woning, schuur, dakgoot of bijvoorbeeld kantoorpand. Ideaal voor de donkere dagen!

Verlichte kerstfiguren

Een beetje extra opvallen in de straat? Verlichte kerstfiguren zijn dan een goede oplossing. Of je nu houdt van dieren of andere grappige of vrolijke figuren. Bij kerstverlichting.nl vind je een groot aanbod aan verschillende soorten. Van rendieren tot verlichte sterren.

Kerstboomverlichting

Heb je een grote boom of een dennenboom in je tuin staan? Dan moeten daar natuurlijk lampjes in! Er zijn verschillende mogelijkheden om een boom te voorzien van licht. Een prikkabel, maar ook een net aan lampjes kan een goede oplossing zijn. Heb je geen boom, maar wil je wel het effect van een boom vol lichtjes in de tuin? Dan is een fairybell kerstboom een goed idee! Een fairybell kerstboom, ook wel vlaggenmast kerstboom genoemd, is een aaneenschakeling van honderden tot duizenden LED-lampjes in de vorm van een kerstboom.

Let bij het ophangen van de buiten kerstverlichting dat de lampjes waterbestendig zijn. Dit staat altijd aangegeven op de verpakking of vraag het even na bij onze klantenservice. Zonde als je kerstverlichting aanschaft en het niet gebruikt kan worden in de tuin. Wil je zorgen dat je geen onnodige stroomkosten maakt? Zet dan een schakelaar op de verlichting. Hiermee kan je een tijd instellen wanneer de lampjes aan en uit gaan en zorgt voor besparing.

Alles wat je moet weten over de verschillende soorten lampen! Standard Flame vs Moving (Deluxe) Flame Standard & aged kaarsen: Stijlvol, Veilig en Duurzaam Hoeveel lampjes in een kerstboom? Wat zijn de voordelen van Ledverlichting? Transformeer je Buitenruimte in een Kerstparadijs met Buitenverlichting Haal de Magie van Kerst naar Buiten: Tips voor Tuinverlichting Geniet van Kerstsfeer zonder Gedoe met Lange Snoeren en Stopcontacten