Standard Flame vs Moving (Deluxe) Flame

Kerstverlichting.nl heeft een enorm assortiment LED kaarsen beschikbaar. Zo hebben wij alles in huis om jouw kerst nog een beetje specialer te maken. Al onze kaarsen zijn voorzien van LED verlichting wat ze dus onderscheidt van echte kaarsen. Dit brengt enorm veel voordelen met zich mee. Er zijn twee soorten LED kaarsen: kaarsen met een Standaard Flame en kaarsen met een Deluxe Flame. In deze blog leggen wij precies uit wat het verschil is tussen deze twee soorten LED kaarsen. 

Moving (Deluxe) Flame

Moving flame is de perfecte oplossing voor huishoudens die willen overschakelen naar LED kaarsen. De moving flame is op afstand te bedienen en brengen veel voordelen met zich mee. Het geheim achter deze kaarsen is het feit dat ze bewegen net alsof het echte kaarsen zijn. Dat maakt deze kaarsen zo populair en realistisch. Dit klinkt wellicht een beetje onrealistisch en bij het zien van de foto’s op onze website zou je misschien je twijfels hebben. Echter is het effect (vooral in het donker) heel magisch. Onze moving flame werkt op batterijen. Dit maakt ze geschikt voor hergebruik keer op keer. Het is ook mogelijk om de helderheid aan te passen. Zo zullen de kaarsen altijd aan jouw wensen voldoen! De kaarsen zijn ook waterdicht. Dit maakt ze geschikt voor activiteiten buitenshuis zoals een kerstdiner in de tuin. 

Standard Flame

In vergelijking met de moving flame, is de standard flame totaal tegenovergesteld. Het voordeel van de standard flame is dat deze minder energie verbruikt. Echter, geeft de standard flame niet hetzelfde effect als de moving flame. De standard flame is als het ware een lampje wat je aanzet wat de vorm heeft van een echte kaars die alleen niet beweegt.

LED verlichting

Al onze kaarsen en overige kerstverlichting, is voorzien van LED verlichting. Hier zijn veel voordelen aan verbonden. Ten eerste bespaar je flink op de energie kosten. De reden hiervan is dat LED verlichting veel minder verbruikt dan andere soorten verlichting. Ook heeft LED verlichting een langere levensduur. Dit zorgt ervoor dat je de verlichting keer op keer kunt blijven gebruiken. LED verlichting wordt ook veel minder snel warm wat de kans op brandgevaar kleiner maakt. Daarnaast is LED verlichting beter voor het milieu. Zo draag je een steentje bij aan de verduurzaming! Het laatste voordeel is dat LED verlichting vaak verkrijgbaar is in meerdere soorten kleuren. Zo zit er altijd wel wat leuks bij voor jou!

Waarom Kerstverlichting.nl?

Bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats. Zo bieden wij de meest kwalitatieve producten aan die je keer op keer kunt gebruiken. Wij bezorgen door heel Nederland, verzenden het product dezelfde dag als je voor 16.00 uur besteld en bezorgen gratis vanaf €50,-. Mocht je nog twijfels hebben over één van onze producten zoals in dit geval de LED kaarsen, is het mogelijk achteraf te betalen. Ook kunt u ten alle tijden gerust contact met ons opnemen voor vragen en eventuele persoonlijke adviezen.

Alles wat je moet weten over de verschillende soorten lampen! Standard Flame vs Moving (Deluxe) Flame Standard & aged kaarsen: Stijlvol, Veilig en Duurzaam Hoeveel lampjes in een kerstboom? Wat zijn de voordelen van Ledverlichting? Transformeer je Buitenruimte in een Kerstparadijs met Buitenverlichting Haal de Magie van Kerst naar Buiten: Tips voor Tuinverlichting Geniet van Kerstsfeer zonder Gedoe met Lange Snoeren en Stopcontacten