LED Kerstverlichting

Op Kerstverlichting.nl kun je terecht voor al je verlichting, decoratie en versiering rondom het kerstfeest. Wij beschikken over kerstverlichting voor binnen en kerstverlichting voor buiten. 365 dagen per jaar heeft kerstverlichting.nl een breed assortiment beschikbaar. Dus niet alleen gedurende de feestdagen. Dit is handig wanneer je jouw kerstverlichting wilt bestellen voor een andere gelegenheid. Los van het algemene assortiment kerstverlichting dat wij aanbieden op onze site, bieden wij ook LED verlichting en LED kaarsen aan. in deze blog geven wij je alle informatie over de verschillende LED verlichtingen die wij aanbieden;

Boomverlichting

Boomverlichting is speciaal ontworpen om bomen op de meest prachtige manieren te verlichten. De kerstlampjes zijn zeer makkelijk te installeren en ook heel makkelijk te verlengen met een extra set kerstverlichting. Kerstverlichting.nl heeft deze soort kerstverlichting in diverse soorten en maten. De boomverlichting is voor zowel binnen als buiten. Er zijn verschillende soorten boomverlichting. Zo verkopen wij bijvoorbeeld clusterverlichting. Bij clusterverlichting heb je de keuze uit meerdere formaten en kleuren. Ook verkopen wij de lichtstreng. De lichtstreng uit ons assortiment is erg gemakkelijk in gebruik en geeft een mooi effect aan de ruimte. Ook verkopen wij berry lights. Onze berry lights zijn voorzien van warm witte led verlichting en zijn 50m lang. 

Om jouw boomverlichting zo lang mogelijk te laten branden, zijn onze producten voorzien van LED verlichting. De voordelen van LED verlichting? De producten gaan extra lang mee, je bespaart op je energiekosten, het is een stuk beter voor het milieu en tot slot: de verlichting wordt minder snel warm wat resulteert in minder brandgevaar. 

Verlichte kerstfiguren

De kerstfiguren van Kerstverlichting.nl zijn de perfecte oplossing om nog een beetje extra op te vallen tijdens de feestdagen dit jaar. Het wordt steeds populairder om tijdens de donkere dagen de tuinen te verlichten met behulp van kerstverlichting. Wil je jouw tuin dit jaar toch nog wat beter versieren dan de overburen? Kies dan voor de verlichte kerstfiguren van Kerstverlichting.nl. We hebben keuze uit een ruim assortiment in alle soorten, kleuren en maten. Van sterren tot aan rendieren en van snowflakes tot kerstbomen. Onze kerstfiguren zijn uiteraard ook voorzien van LED verlichting zodat ze extra lang meegaan en het mogelijk is de verlichting keer op keer te blijven gebruiken. 

IJspegelverlichting

Bij Kerstverlichting.nl beschikken wij over een groot assortiment IJspegelverlichting. IJspegelverlichting is een van de bekendste en best verkochte variant kerstverlichting. IJspegelverlichting kun je bijvoorbeeld ophangen aan de muur of bevestigen aan de dakrand van jouw huis. IJspegelverlichting geeft jouw woning een warme en gezellige uitstraling. Niet alleen voor particulieren is ijspegelverlichting heel interessant, maar ook in het bedrijfsleven zie je ijspegelverlichting veel gebruikt. Veel bedrijven gebruiken ijspegelverlichting om het bedrijfspand mooi te versieren. Zo kun je het niet alleen aan de dakrand ophangen, maar bijvoorbeeld ook voor de ramen. Tijdens de kerstdagen wil je jouw lampjes uiteraard zo lang mogelijk laten branden. Kies daarom voor LED!

Licht gordijnen

Licht gordijnen zijn een ideaal product om langs de dakrand op te hangen, maar het is ook mogelijk deze op te hangen rondom de voordeur of langs elk raam. Kies hierbij voor LED verlichting om zo zuinig mogelijk de kerst door te brengen. 

Microled verlichting

Microled verlichting geven een mooi vullend en sfeervol beeld doordat de kleine led lampjes dicht op elkaar zitten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ze zijn allemaal koppelbaar om zo een gewenste lengte te maken.

Guirlandes

Guirlandes worden veel gebruikt als decoratie met de kerstdagen. Je haalt de kerstsfeer onmiddellijk in huis door deze groene kerstslinger boven je deur te hangen, aan het plafond of aan de gevel. De zogenoemde guirlandes uit ons assortiment komen in verschillende soorten en maten. Door middel van een transformator zijn ze eenvoudig verlengbaar. De guirlandes bevatten kleine LED lampjes. Deze zijn er uiteraard voor om de guirlandes zo lang mogelijk te laten schijnen. Verder bespaar je door middel van LED verlichting flink op de energie kosten en ben je ook nog eens milieu vriendelijk bezig!

Netverlichting

Netverlichting is de perfecte kerstverlichting voor buiten en binnen. Netverlichting maakt het heel makkelijk om een kerstboom, struiken of andere objecten te versieren. Alle kerstlampjes staan op dezelfde afstand van elkaar en met één stekker is het mogelijk om veel lampjes tegelijkertijd aan te sluiten. Overigens, zijn de kerstlampjes uiteraard voorzien van LED verlichting.

Snowtubes

Snowtubes zijn nog redelijk zeldzaam in Nederland. Daarom is het nu mogelijk voor jou om één van de eerste te zijn die over deze verlichtingen beschikt. De tubes bestaan uit een ronde buis van plexiglas en daarin zitten led lampjes. De tubes hebben een geprogrammeerd effect die van boven naar beneden werkt. Net alsof het echt sneeuwt. Het is mogelijk om meerdere sets achter elkaar te hangen om zo de hele gevel te versieren. Ze zijn beschikbaar in 2 varianten, tubes van 50 centimeter en van 100 centimeter. 

LED kaarsen

De kerstkaarsen van Kerstverlichting.nl werken ook op LED verlichting en onderscheiden zich van elkaar door de hoge kwaliteit wax. Met een bewegende vlam zijn ze haast niet van echte kaarsen te onderscheiden. Ook hebben de kaarsen een hoog aantal branduren. De kaarsen die beschikken over een afstandsbediening zijn makkelijk aan en uit te zetten op afstand. Ook is het mogelijk om de timer functie te gebruiken die ervoor zorgen dat de kaarsen elke dag vanzelf aan en uit gaan. De voordelen van LED kaarsen zijn als volgt; 

–        Het is veiliger dan een echte kaars.

–        LED kaarsen zijn veel duurzamer.

–        LED kaarsen zijn een stuk schoner en hygiënischer.

–        Met LED kaarsen bespaar je tijd en geld. Dit omdat het product hergebruikt kan worden. 

Waarom Kerstverlichting.nl?

Bij Kerstverlichting.nl kan men gedurende het hele jaar kerst-, feest- en sfeerverlichting besteld worden. Verder bieden wij producten aan die het jaar na jaar goed blijven doen. Dat vraagt uiteraard om kwaliteit en dat is wat wij leveren bij Kerstverlichting.nl! verder bezorgen wij gratis vanaf €50,- , werken wij met een ‘’Voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden’’ policy, is het mogelijk om achteraf te betalen met Klarna en tot slot, wij bezorgen door heel Nederland. Neem een kijkje op onze website voor het volledige assortiment. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!