Pop-up kerstboom wit met witte decoratie 180cm

Pop-up kerstboom wit met witte decoratie 180cm

Deze kerstboom van Kerstverlichting.nl is een uniek concept wat nog nergens anders te zien is. Deze kunst kerstboom staat in 1 minuut en is ook al direct versierd met verlichting en kerstballen.

De boom komt inclusief aansluitsnoer, paal en voet. Met de schakelaar is het mogelijk om de verlichting in verschillende standen te laten branden.

De pop-up kerstboom is een kerstboom die je binnen minder dan 1 minuut heb opgezet. Deze kerstboom is versierd met witte decoratie en kun je zowel binnen als buiten neerzetten. De hoogte van deze kerstboom is 180 cm

Aanbieding!

139.95

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102103493 Artikelnummer: 10349 Categorieën: , , ,

beschrijving

Instant sfeer met deze witte pop-up kerstboom! In maar 1 minuut heb je deze kerstboom opgezet, inclusief decoratie en lichtjes.

De kerstboom (180 cm) is in een platte doos verpakt met daarbij de standaard en al helemaal gedecoreerd met 150 ledlampjes en de witte decoratie. De kerstboom opzetten gaat als volgt:
1. Zet de standaard (3 delen) in elkaar
2. Hang de boom boven aan de standaard, deze rolt dan uit naar beneden
3. Steek de lichtjes aan via de stekker in het stopcontact

Het is pop-up kerstboom met witte decoratie. Je kunt deze kerstboom gemakkelijk en snel, binnen minder dan 1 minuut, opzetten. Deze kerstboom is ook al versierd met verlichting en kerstballen. Voor zowel binnen als buiten wordt deze pop-up kerstboom gebruikt. 

Daarnaast krijg je de pop-up kerstboom met witte decoratie van 180 cm geleverd in een platte doos. Dit zit verpakt met daarbij de standaard en al helemaal gedecoreerd met 150 led lampjes en de witte decoratie. Het opzetten van de kerstboom gaat heel gemakkelijk. Eerst zet je de standaard (van 3 delen) in elkaar, vervolgens hang je de boom bovenaan de standaard waardoor deze naar beneden rolt en als laatst steek je de lichtjes aan. Zowel voor binnen als buiten kun je de kunstkerstboom gebruiken, want het geeft kerstsferen voor thuis of voor op de zaak.

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

Deze kerstboom van Kerstverlichting.nl is een uniek concept wat nog nergens anders te zien is. Deze kunst kerstboom staat in 1 minuut en is ook al direct versierd met verlichting en kerstballen. De boom komt inclusief aansluitsnoer, paal en voet. Met de schakelaar is het mogelijk om de verlichting in verschillende standen te laten branden.

 

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Hoogte kerstboom

150-200 cm

Kleur

Wit

Prijs

200-500

Andere suggesties…