Tafellamp Firelamp

Tafellamp Firelamp

Onze mooie tafellamp met een zwarte cover is de perfecte kandelaar of aanvulling voor bij jou op tafel. Met een afmeting van 7 centimeter diameter en 13 centimeter hoog, heeft de Fire Lamp een speciaal vlam effect met een luxe uitstraling. De zwarte cover is afneembaar zodat de lamp op 2 manieren gebruikt kan worden en door de magnetische voet is het ook stevig te monteren. 

Aanbieding!

14.21

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102641469 Artikelnummer: 64146 Categorieën: ,

Beschrijving

Het vuur effect in de lamp zit ondersteboven zodat het licht op een bijzondere manier wordt aangepast. Hier zijn geen batterijen voor nodig. Je kan de lamp gemakkelijk opladen via de meegeleverde oplaadkabel. Wanneer deze voldoende is opgeladen kan je hier 8-10 branduren van genieten. Ook is de lamp spatwaterdicht dus als jij een nachtje buiten bent, komt de Fire Lamp goed van toepassing. 

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

Deze mooie tafellamp met zwarte cover is de perfecte aanvulling voor een kandelaar of op de tafel. Met een vlam effect geeft deze lamp een luxe uitstraling. De cover is afneembaar zodat de lamp op 2 manieren gebruikt kan worden. Door de magnetische voet is deze ook stevig te monteren. Het bijzondere aan deze lamp is dat als de lamp ondersteboven is bevestigt dat het vuur effect zich daar ook in aanpast. Voor deze lamp zijn er geen batterijen nodig, opladen via de meegeleverde oplaadkabel is genoeg. Wanneer deze volledig is opgeladen kunt u genieten van 8-10 branduren. De lamp is spatwaterdicht dus wanneer deze een nachtje buiten staat is dat helemaal geen probleem. De afmetingen zijn als volgt: 7 centimeter diameter en 13 centimeter hoog.

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Prijs

20-50

Kleur

Zwart

Hoogte

10-20 cm

Functionaliteiten

Oplaadbaar

Diameter

0-10 cm