LED kaars 33 cm – Rustiek Ivoor

LED kaars 33 cm – Rustiek Ivoor

Een mooie stompkaars van 15 centimeter met een doorsnede van 33 centimeter. De kaars is ivoor van kleur en is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is.
De kaars wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de timer geactiveerd kan worden en de kaars aan en uit gezet kan worden. De kaars werkt op 3 D batterijen en daarmee kan deze kaars 1200 uur branden.

Let op! Vergeet niet batterijen mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen.

Vanaf: 36.95

Titel Aantal Prijs
Stapelkorting 1 - 3 36.95
Stapelkorting 4 - 9 31.41
Stapelkorting 10 - 999 29.56

Procell batterij D

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102023098 Artikelnummer: 02309 Categorieën: ,

Grote stompkaars in antieke look, op ledverlichting

Deze grote stompkaars doet het goed in de kerstperiode met de mooie antieke look door de aged wax buitenkant. De kaars valt lekker op door z’n grootte (33 cm x 15 cm) en ziet er als echt uit maar werkt op ledverlichting. Met 1.500 branduren verlicht deze kaars met gemak de donkere dagen van kerst en Oud & Nieuw. De stompkaars is inclusief afstandsbediening waarmee de vlam gedimd kan worden en de timer ingesteld.

Deze kaars werkt op 3x D batterijen (niet bijgesloten). Heb je deze batterijen niet? Bestel ze dan meteen!

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

Een mooie stompkaars van 15 centimeter met een doorsnede van 33 centimeter. De kaars is ivoor van kleur en is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is. De kaars wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de timer geactiveerd kan worden en de kaars aan en uit gezet kan worden. De kaars werkt op 3 D batterijen en daarmee kan deze kaars 1200 uur branden. De batterijen worden niet meegeleverd.

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Procell batterij D

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Andere suggesties…