LED kaars 9 cm – Ivoor

LED kaars 9 cm – Ivoor

Een mooie stompkaars van 10 centimeter met een doorsnede van 9 centimeter. De kaars is ivoor van kleur en is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is. De kaars wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de timer geactiveerd kan worden en de kaars aan en uit gezet kan worden. De kaars werkt op AA batterijen en daarmee kan deze kaars 500+ uur branden.

Let op! Vergeet niet batterijen mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen.

Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: €13.95.Huidige prijs is: €10.46.

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102026587 Artikelnummer: 02658 Categorieën: ,

Beschrijving

Een mooie stompkaars van 10 centimeter met een doorsnede van 9 centimeter. De kaars is ivoor van kleur en is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is. De kaars wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de timer geactiveerd kan worden en de kaars aan en uitgezet kan worden. De kaars werkt op 3 AA batterijen en daarmee kan deze kaars 500+ uur branden. De batterijen worden niet meegeleverd. 

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

Een mooie stompkaars van 10 centimeter met een doorsnede van 9 centimeter. De kaars is ivoor van kleur en is gemaakt van bijenwas waardoor deze kaars niet van echt te onderscheiden is. De kaars wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee de timer geactiveerd kan worden en de kaars aan en uit gezet kan worden. De kaars werkt op 3 AA batterijen en daarmee kan deze kaars 500+ uur branden. De batterijen worden niet meegeleverd.

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen

Prijs

0-20

Kleur

Ivoor

Wax

Standaard wax

Vlam

Simuflame, Simuflame deluxe

Hoogte

10-20 cm

Functionaliteiten

Afstandsbediening

Diameter

0-10 cm

Andere suggesties…