Guirlandes met rode decoratie

Guirlandes met rode decoratie

Deze guirlande met rode decoratie van wel 3 meter  heeft een chique en gezellige uitstraling. De rode versiering in combinatie met de warm witte verlichting zorgt voor het ultieme kerstgevoel. De inbegrepen versiering bestaat uit rode kerstballendennenappels en kleine rode kunst besjes. 

Er zitten 100 led lampjes in deze guirlande verwerkt. Deze guirlande is wel 3 meter lang en heeft een diameter van ongeveer 30 centimeter. Mocht 3 meter niet lang genoeg zijn? Dat is geen probleem, door het makkelijke koppel systeem is het mogelijk om meerdere slingers aan elkaar te koppelen. Dit kan tot maximaal 10 sets op 1 stroomkabel.

39.95

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102375104 Artikelnummer: 37510 Categorie:

Guirlande met lampjes en rode decoratie

Sfeervolle kerstdecoratie voor in huis of de tuin: deze mooie kerstslinger is al voorzien van 100 ledlampjes en rode decoratie. Stekker erin en klaar dus! De kerstslinger bestaat uit dennengroen en is maar liefst 3 meter lang en heeft een doorsnee van 30 cm. Om de verlichting aan te doen sluit je de guirlande aan op de 230V stroomkabel deze is niet meegeleverd.

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

Een mooie guirlande wat in de volksmond ook wel een kerstslinger wordt genoemd. Het geeft een chique en gezellig aanzicht en met de rode versiering en de warm witte verlichting waant u zich gelijk in de kerst sfeer. De versiering bestaat uit rode kerstballen, dennenappels en kleine rode kunst besjes. Daarnaast zitten er 100 led lampjes in verwerkt. De totale lengte is 3 meter en een diameter van ongeveer 30 centimeter.  Mocht 3 meter niet lang genoeg zijn? Dat is geen probleem, door het makkelijke koppel systeem is het mogelijk om meerdere slingers aan elkaar te koppelen. Dit kan tot maximaal 10 sets op 1 stroomkabel.

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Prijs

20-50

Functionaliteiten

Dimfunctie

Kleur verlichting

Warm wit

Energiebron

Adapter aansluiting

Kabelkleur

Donker groen

Lengte

0-5 meter

Aantal lampjes

100-150

Andere suggesties…