Experts in de kerstverlichting

Kwaliteit

Sfeervolle kerstverlichting die het jaar na jaar goed doet? Dat vraagt om kwaliteit en die leveren we bij Kerstverlichting.nl. Wij zijn experts in feest- en kerstverlichting en zorgen al jaren voor de meest sfeervolle tuinen, straten, winkels en huizen door heel Nederland.

Van bekende winkelstraten tot tuinen van BN’ers

Van de meest bekende winkelstraat in Nederland tot de tuinen van verschillende BN’ers, wij leveren de kerstverlichting en zorgen voor de aankleding. Dan weet je wel waar je mee te maken hebt en waar je op moet letten. En met die kennis hebben we nu dan ook een mooi en divers assortiment samengesteld van sfeervolle verlichting voor de feestdagen. Voor zowel binnen als buiten.

Trendsetter

We durven onszelf echte trendsetters te noemen; zo zijn we in de jaren ’80 zelf naar China gereisd met een tuinslang en kerstlampjes om een lichtslang te laten ontwikkelen. En die kwam er ook. Onze klanten weten inmiddels niet beter dan dat we voorop lopen met ons aanbod in sfeerverlichting en dat de kwaliteit van onze service en producten altijd meer dan uitstekend is.

Mooi en van hoge kwaliteit

Ook voor Kerstverlichting.nl hebben we een zorgvuldige selectie gemaakt. Kaarsen die urenlang branden, een timer hebben en via de afstandsbediening aan- en uitgezet worden of op een andere lichtintensiteit. Maar ook kaarsen die via een powerpack en usb-kabel opgeladen worden, kerstverlichting, ijspegels en boomverlichting met warm-witte ledverlichting en nog veel meer. Mooie materialen en van hoge kwaliteit, dat levert Kerstverlichting.nl.

Zo werken we

Vandaag bestellen is ook vandaag of uiterlijk morgen (op werkdagen) verzenden. Retouren zijn mogelijk volgens de voorwaarden en bezorging is gratis bij een bestelwaarde boven € 50,00. En zijn er vragen? Dan horen we dat natuurlijk graag. Kies snel de kerstverlichting voor in huis of de tuin en wij bezorgen de sfeer voor thuis!