Led prikkabel

Een LED Prikkabel is te gebruiken als verlichting voor de feestdagen voor buiten. De kabel betreft een lange platte oppervlakte waaraan fittingen zijn gemonteerd. De ruimte tussen de verschillende fittingen verschilt per prikkabel. De fittingen hebben 2 scherpe pinnetjes en die worden op de platte kabel geprikt zodat de LED lampen worden voorzien van stroom.  In die voorgemonteerde fittingen, kun je LED lampen draaien en zo ontstaat er een lange sliert LED verlichting. Zo is de prikkabel aan zijn naam gekomen. Een prikkabel is te monteren in de voortuin of achtertuin. Denk hierbij aan de schuttingen, dakrand, overkapping, etc. Kortom, de LED Prikkabels van Kerstverlichting.nl zijn ervoor gediend de feestdagen toch nog wat gezelliger te maken!

Kies voor LED

Vroeger werd door vrijwel elke leverancier gebruik gemaakt van gloeilampen in hun versieringen. Wij van Kerstverlichting.nl hebben vroegtijdig een transitie gemaakt van gloeilamp verlichting naar LED verlichting. De reden hiervan is dat LED verlichting meerdere voordelen met zich meebrengt. Zo bespaar je met LED verlichting aanzienlijk op de energiekosten om maar een voorbeeld te geven. LED verlichting gebruikt namelijk aanzienlijk minder stroom dan originele verlichting methode. Verder is de levensduur van LED verlichting veel langer. Door Middel van onze kwalitatieve producten, garanderen wij u de beste ervaring. LED verlichting wordt ook veel minder warm. Dit is een voordeel aangezien dit de kans op brandgevaar veel minder maakt. Ook is het mogelijk om met de meeste LED lampen zelf de kleur te bepalen. Terwijl de originele gloeilamp alleen in staat was een wat wittere kleur na te bootsen is het met LED verlichting mogelijk om vrijwel elke kleur te kiezen. Tot slot is LED verlichting ook veel beter voor het milieu. Zo draag je ook nog eens een steentje bij. Hoe tof is dat?!

Meer kabels verbinden

Wil je meer prikkabels aan elkaar koppelen, dan kunnen koppelbare prikkabels daar de juiste oplossing voor zijn. Deze kabels zijn namelijk voorzien van een speciale connector waar je de volgende prikkabel mee kunt doorverbinden. Hier is geen gereedschap voor nodig! Dit kun je zelf regelen door een ingebouwd Plug en Play systeem. Deze prikkabels brengen veel voordelen met zich mee in vergelijking met de normale prikkabels. Je kunt namelijk meer prikkabels aan elkaar koppelen middels 1 stekker. Het is ook mogelijk om de koppelbare prikkabels voor andere gelegenheden te gebruiken. 

Meer verlichting op Kerstverlichting.nl

Zoals je kunt lezen is er genoeg te vermelden over de LED prikkabel van Kerstverlichting.nl, maar wist je dat wij nog veel meer kerstverlichting aanbieden?! Op onze website hebben wij een uitgebreid assortiment op het gebied van kerstdecoratie en kerstverlichting. Zo hebben we bijvoorbeeld boomverlichting. Deze soort kerstverlichting is speciaal ontworpen om bomen prachtig te verlichten. De kerstlampjes zijn makkelijk te installeren en tevens ook heel makkelijk te verlengen met een extra set kerstverlichting. Kerstverlichting.nl heeft deze soort kerstverlichting in diverse soorten en maten. 

Ook hebben we verlichte kerstfiguren op onze webshop om net een beetje extra op te vallen met de kerstverlichting dit jaar. Er zijn diverse varianten om uit te kiezen zodat er genoeg keuze is om uit te zoeken wat perfect bij jouw kerststijl past om zo de mooiste tuin met tuinverlichting van Nederland te maken.

Lichtgordijnen in combinatie met IJspegel verlichting en kerstslingers zijn de perfecte combinatie om jouw huis van buiten feestelijk te versieren. 

Micro LED verlichting geeft een mooi vullend en sfeervol beeld doordat de kleine LED lampjes dicht op elkaar zitten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ze zijn allemaal koppelbaar om zo een gewenste lengte te maken.

We bieden ook guirlandes met kerstlampjes aan. Guirlandes worden veel gebruikt als decoratie met de kerstdagen. Je haalt de kerstsfeer direct in huis door deze groene kerstslinger boven je deur te hangen, aan het plafond of aan de gevel. De kerstslingers, ofwel guirlandes, uit ons assortiment komen in verschillende maten. Met behulp van een transformator zijn ze eenvoudig verlengbaar. Er is keuze uit diverse maten en soorten guirlandes met LED verlichting . Alle slingers zijn van professionele kwaliteit en tegen de laagste prijs.

Netverlichting is de perfecte kerstverlichting voor buiten en binnen. Je verlicht eenvoudig een kerstboom, struiken, de schutting en andere objecten. Denk eens aan het verlichten van de buxus! Alle kerstlampjes staan op dezelfde afstand van elkaar en met één stekker sluit je heel veel lampjes tegelijkertijd aan. De koppelbare netverlichting is verkrijgbaar voor zowel binnen als buiten.

Tot slot de Snowtubes. De Snowtubes zijn nog vrij nieuw in Nederland. Wees daarom een van de eerste met deze speciale variant van kerstverlichting. De tubes bestaan uit een ronde buis van plexiglas en daarin zitten LED lampjes. De tubes hebben een geprogrammeerd effect die van boven naar beneden werkt. Net alsof het echt sneeuwt. Het is mogelijk om meerdere sets achter elkaar te hangen om zo de hele gevel te versieren.

Waarom Kerstverlichting.nl

Kerstverlichting.nl is de nummer 1 op het gebied van kerstverlichting. Wij hebben in huis wat nodig is om uw kerst nog een beetje specialer te maken. Bij ons kun je rekenen op sfeervolle kerstverlichting die het jaar na jaar goed blijft doen. Dat vraagt uiteraard om kwaliteit en dat is exact wat wij leveren. Wij zijn experts in feest- en kerstverlichting en zorgen al jaren voor de meest sfeervolle tuinen, straten, winkels en huizen door heel Nederland. Ook bezorgt Kerstverlichting.nl over heel Nederland, werken wij met een ‘’Voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden’’ policy, bezorgen we gratis vanaf €50,- en is het uiteraard mogelijk achteraf te betalen door middel van Klarna. 

Voor vragen of extra informatie is het uiteraard ten alle tijden mogelijk contact met ons op te nemen. Het is mogelijk contact op te nemen middels ons contactformulier op de website of je kunt  er voor kiezen ons een Whatsapp bericht te sturen op werkdagen van 9.00 – 17.00 uur!