Kleuren kerstverlichting

Kan jij meer sfeer gebruiken in jouw huis, tuin of kerstboom? Dan kunnen wij je helpen. Onze kerstverlichting is te verkrijgen in verschillende kleuren. De meest bekende kleuren zijn warm wit, RGB, multi color en ice white.

Bij het kiezen van de kleur Kerstverlichting zijn de volgende dingen belangrijk:
1. De sfeer die je wilt creëren
2. Waarvoor wil je de verlichting gebruiken
3. Hoe is de verlichting verder in je omgeving


De kleur die bij ons het meest voorkomt, is warm wit. Warm wit is ook wel licht geel.
De kleur warm wit kies je vooral als je veel sfeer wilt creëren, daarom wordt die kleur vooral gebruikt met kerst of met de feestdagen.

Weet je nou niet voor wat voor kleur je moet gaan, dan zou multicolour ook een goede zijn. Je kunt elke dag voor een eigen gekozen kleur kiezen, waardoor jij jouw ruimte naar je eigen sfeer kunt maken. Bij de RGB lichtstreng is het ook mogelijk om de kleuren te veranderen door middel van een afstandsbediening, ook kan je meerdere lichteffecten toepassen.

De micro led verlichting is in zowel warm wit, multicolour en ice white te verkrijgen.

Ice white is een wit koele kleur die vaak wordt gekozen als je een moderne uitstraling wilt.

Ook hebben wij Clusterverlichting dat houdt in dat de lampjes dichter op elkaar zitten, waardoor je meer licht en sfeer creëert. Dat kan je leuk combineren met bijvoorbeeld je kerstboom om een voller effect te krijgen. De kleur daarvan is warm wit en zorgt voor een gezellige uitstraling. 

Wist je dat het aantal kerstlampjes per kerstboom afhangt van verschillende factoren?
lees hier meer 

Kerstverlichting buiten


Veel mensen vieren kerst vooral binnen, waardoor ze vergeten dat de verlichting buiten ook belangrijk is om een gezellige sfeer te krijgen. Maar wat voor verlichting gebruik je dan? Denk bijvoorbeeld aan ijspegels, lichtgordijnen of kerstslingers. De ijspegels hebben wij in alle soorten en maten en is vooral leuk om je huis , muur of ramen mee te docoreren.

De ijspegel verlichting bestaat uit led verlichting en is dus warm wit. Dat zorgt ervoor dat je niet alleen een warm en knus gevoel binnen hebt, maar ook zeker buiten een leuke sfeer kan maken. 

Kerstverlichting binnen

Met kerstverlichting denk je al gauw aan lampjes in de kerstboom of in andere kerststukken.
Ook kan je het huis gezellig maken door middel van andere verlichting zoals kaarsen. 

Je kunt de kaarsen gezellig bij het diner of tijdens een avondje op de bank aan doen. Zo zorg je voor een romantische sfeer. De kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren’: goud, zilver, wit en ivoor. Maar vindt jij het nou lastig om kaarsen leuk te combineren met elkaar dan kan je ook kiezen voor een kaarsenset dat bestaat uit drie kaarsen in dezelfde kleur alleen een ander formaat, zodat je het leuk kan decoreren op bijvoorbeeld je salontafel. Zo is er voor ieder wat wils. 

Mocht je thuis nou leuke kerststukken of guirlandes hebben, maar je wilt ze wat opvrolijken. Kan je ervoor kiezen om er kerstballen in te hangen en dat te combineren met leuke verlichting, zodat je een nog feestelijker effect krijgt. Zo kan je je kerststuk of guirlandes ook leuk overeen laten komen met je kerstboom om er dezelfde soort verlichting in te doen, zodat de kleuren goed met elkaar overeenkomen. Denk aan multicolor of juist warm wit. dat ligt aan de sfeer die je wilt creëren.