Bekijk alle kerstverlichting trends van 2024!

Kerstverlichting binnen

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Bekijk onze categorieën

Populaire categorieen

Accessoires kerstverlichting binnen

Kersttrends 2024

Hier zijn alle kersttrends terug te zien, wij hebben een ruim assortiment.

Bekijk alles

Kerstverlichting voor in huis

Bij Kerstverlichting.nl hebben wij een ruim aanbod kerstverlichting voor in huis. Rond de koude winterdagen verlangt iedereen naar wat extra sfeer in huis. Kerstverlichting in huis is misschien wel de belangrijkste decoratie tijdens de kerstdagen en de koude winterdagen.

Van de meest bekende winkelstraat in Nederland tot de tuinen van verschillende BN’ers, wij leveren de kerstverlichting en zorgen voor de aankleding. Met die kennis hebben we nu dan ook een mooi en divers assortiment samengesteld van sfeervolle kerstverlichting voor in huis tijdens de feestdagen.

Zo hebben wij kaarsen, boomverlichting, guirlandes en nog veel meer om je huis van binnen te versieren en te verlichten voor de kerstdagen!

Kaarsen

Bij Kerstverlichting.nl hebben wij een breed assortiment aan LED-kaarsen om extra sfeer in huis te creëren. Deze kaarsen hebben een elektrische vlam en zijn 100% brandveilig. De kaarsen zijn gemaakt van bijenwas en niet van echt te onderscheiden.
We hebben 3 verschillende kaarsen in het assortiment: diner kaarsen, losse LED-kaarsen en kaarsen sets.
Met de diner kaarsen voeg je extra sfeer toe aan de eettafel voor tijdens het kerstontbijt, je kerstlunch of kerstdiner. De bewegende vlam in de kaarsen zorgt voor een extra dimensie en het assortiment aan kaarsen is van hoogwaardige kwaliteit.
De kaarsen zijn er ook in een complete set. De kaarsensets worden per 2, 3 of 4 stuks verkocht en zijn beschikbaar in verschillende hoogtes. Ook de kleuren verschillen: zo hebben we rode kaarsen, glitter kaarsen, gouden kaarsen en witte kaarsen. Bij ieder interieur is er een geschikte kleur en hoogte kaars te vinden.
Bij alle kaarsen ontvang je een afstandsbediening om de kaars van afstand aan en uit te kunnen zetten, ideaal om vanaf de bank de kaarsen in de vensterbank of aan de tafel aan te zetten!

Kerstboomverlichting

Een kerstboom mag tijdens de kerstdagen niet ontbreken. Bij Kerstverlichting.nl hebben wij speciale boomverlichting om de kerstbomen prachtig te verlichten. Het aanbod van kerstverlichting is erg ruim, zo kan iedereen haar boom verlichten en versieren naar eigen wens.
Er zijn verschillende soorten boomverlichting, zoals: clusterverlichting en lichtstrengen. Alle twee deze soorten zijn te koop bij Kerstverlichting.nl.
De clusterverlichting is erg geschikt voor het versieren van de kerstboom. Het is een snoer met heel veel kleine lampjes kort op elkaar. Clusterverlichting heeft de meeste lampjes per meter snoer. Deze vele lampjes aan een snoer zorgen voor veel sfeer in de kerstboom.
De lichtstreng lijkt erg op de traditionele kerstverlichting. Bij de lichtstreng staan de lampjes verder uit elkaar en zijn de lampjes groter. Het voordeel van een lichtstreng is dat het makkelijker is om de verlichting in de boom te hangen omdat de afstand tussen de lampjes groter is.
Alle boomverlichting is gemakkelijk te installeren en kan ook makkelijk worden verlengd met een extra set kerstverlichting. Kerstverlichting.nl heeft deze verlichting in diverse soorten en maten. Bij de start sets zit altijd een aansluitstekker voor in het stopcontact.Het verlengen van de startset gaat gemakkelijk via een plug & play systeem.

Voor het versieren van de kerstboom heb je ook microled verlichting. Deze verlichting geeft een mooi vullend en sfeervol beeld. De kleine led lampjes zitten erg dicht op elkaar, wat zorgt voor het sfeervolle beeld. Bij Kerstverlichting.nl zijn microleds verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, ook is het mogelijk om er meerdere aan elkaar te koppelen om zo de gewenste lengte voor in de kerstboom te krijgen.

 

Guirlandes

Een kerstguirlande is een decoratieve slinger voor in huis. Deze slinger kun je in huis ophangen om extra sfeer te creëren, zo kan je hem in huis ophangen bij de open haard, de trapleuning, boven de deur of aan het plafond. Guirlandes worden veel gebruikt als decoratie tijdens de kerstdagen.
Bij Kerstverlichting.nl hebben wij guirlandes in verschillende maten, deze kunnen worden verlengd met een transformator. Er is bij Kerstverlichting.nl keuze uit diverse maten en soorten guirlandes met ledverlichting. Met deze lange kerst slingers inclusief kerstlichtjes, heb je direct de mooiste kerstsfeer in huis.

Verlichte kerstfiguren

Om je huis extra te versieren voor de kerstdagen, hebben wij ook aanbod in verlichte kerstfiguren. Om extra op te vallen deze kerstdagen is het dus mogelijk om verlichte kerstfiguren toe te voegen aan je decoratie. Wij hebben veel verschillende soorten, zo hebben wij kerststerren, rendieren, lichtgordijnen en nog veel meer!
De verlichte kerstfiguren zijn er in veel verschillende maten en vormen. Je kan klein beginnen met verlichte sneeuwballen, of gelijk groots uitpakken met verlichte rendieren. Voor iedere wens is er een antwoord. Ga jij voor groots of kleins dit jaar?

Kiezen voor ledverlichting

Alle verlichting bij Kerstverlichting.nl is voorzien van ledverlichting. Ledverlichting heeft enorm veel voordelen. Zo is het niet alleen een stuk veiliger, maar bespaar je ook nog eens wat kosten op jouw energierekening. Producten die voorzien zijn van ledverlichting gaan extra lang mee, dit is dus ideaal voor de koude en donkere dagen. Je hoeft hierdoor niet constant rekening te houden met het aan en uit doen van de verlichting.

Kort de voordelen op rij van ledverlichting:

  • Je draagt jouw steentje bij aan het milieu.
  • Ledverlichting is een stuk veiliger.
  • Je bespaart kosten.
  • Ledverlichting gaat een stuk langer mee.

Sfeervolle kerstverlichting die het jaar na jaar goed doet? Dat vraagt om kwaliteit en die leveren we bij Kerstverlichting.nl. Wij zijn experts in feest- en kerstverlichting en zorgen al jaren voor de meest sfeervolle tuinen, straten, winkels en huizen door heel Nederland. Kerstverlichting.nl is dé site met sfeerverlichting voor de feestdagen. Speciaal geselecteerd op kwaliteit en unieke eigenschappen door de experts van Homan.nl.

Bestel je kerstverlichting en -versiering gemakkelijk online via Kerstverlichting.nl. Plaats je een bestelling voor 16:00? Dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Dit geldt voor de hele Benelux! Plaats je een bestelling boven de €50,-? Dan zijn de bezorgkosten ook nog eens gratis. Je kunt betalen met meerdere betaalmethodes. Wil je toch liever achteraf betalen? Dan kan dat uiteraard ook!

Wil je advies over kerstverlichting voor binnen, neem dan contact op met onze medewerkers!