LED Dinerkaars set van 2 – Glitter Goud

LED Dinerkaars set van 2 – Glitter Goud

2 Diner kaarsen met led verlichting. Deze kaarsen zijn van de beste kwaliteit en hebben de meeste branduren. Dat zijn er namelijk 500!

Elke set kaarsen wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om de kaars van afstand aan en uit te zetten en is het mogelijk om de vlam aan te passen. De kaarsen hebben een diameter van 23mm. De onder kant van de kaars is extra stevig gemaakt zodat deze goed in een kandelaar kan staan.

Let op! Vergeet niet AA batterijen mee te bestellen, deze zijn niet inbegrepen.

Vanaf: 17.95

Titel Aantal Prijs
Stapelkorting 1 - 3 17.95
Stapelkorting 4 - 9 15.26
Stapelkorting 10 - 999 14.36

Procell batterij AA

Uitverkocht

Uitverkocht

Wilt u een email krijgen wanneer het product weer beschikbaar is?

EAN: 5028102025115 Artikelnummer: 02511 Categorieën: ,

Beschrijving

2 Dinerkaarsen met led verlichting. Deze kaarsen zijn van de beste kwaliteit en hebben 500 branduren. Elke set kaarsen wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om de kaars van afstand aan en uit te zetten en is het mogelijk om de vlam aan te passen. De kaarsen hebben een diameter van 23mm. De onder kant van de kaars is extra stevig gemaakt zodat deze goed in een kandelaar kan staan. Let op! Vergeet niet minimaal 1 aansluitsnoer mee te bestellen.

Binnen 24 uur verzonden
Achteraf betalen
Energiezuinig
Klantscore 9.5

Beschrijving

2 Diner kaarsen met led verlichting. Deze kaarsen zijn van de beste kwaliteit en hebben de meeste branduren. Dat zijn er namelijk 500! Elke set kaarsen wordt geleverd met een afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om de kaars van afstand aan en uit te zetten en is het mogelijk om de vlam aan te passen. De kaarsen hebben een diameter van 23mm. De onder kant van de kaars is extra stevig gemaakt zodat deze goed in een kandelaar kan staan.
Ze werken elk op 3 AA batterijen, deze zitten niet inbegrepen.

 

Extra informatie

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Kleur

Goud

Procell batterij AA

Binnen of buiten

Binnen, Buiten

Onze keuze

Ja

Andere suggesties…